Usynlig tannregulering: Incognito eller Invisalign
Konsultasjon
Fast tannregulering
Avtagbar tannregulering
Retensjon og stabilisering

Kjeveortopedisk behandling hos Tannbuen

Gjennom dagen virker mange krefter på tennene våre. Når du snakker, tygger eller svelger. Dersom tennene ikke står i en god relasjon til hverandre, eller bittet ikke er stabilt, vil bevegelsen bli tydeligere etter hvert som årene går. Vi tilbyr mange typer behandling og har vært så heldige å få hjulpet utrolig mange kunder fra Oslo og hele østlandet som har hatt behov for tannregulering eller annen kjeveortopedisk behandling.

Fast tannregulering

Klosser som er limt på tenner. Klassisk regulering. Klossene finnes i stål eller hvit porselen.
LES MER

incognito-tannregulering-tannbuen

Tannregulering – Usynlig apparatur: Incognito

Klosser som limes på baksiden av tenner. Apparaturen er spesial laget for hver enkelt pasient for å skape en optimal komfort.
LES MER

Avtagbar tannregulering

Gommer eller bøyler som kan tas inn og ut fra munnen av pasienten selv. Gommene lages av vår egen tekniker her på klinikken.
LES MER

Invisalign

Gjennomsiktige gommer som brukes for å regulere tennene.
For å kunne vurdere et enkelt casus forutsetter det at behandler trenger å være fullt kompetent i å vurdere alle aspekter av kjeveortopedien. Dette innebærer blant annet bittfunksjon, kjeveledd, årsak til bittfeil, stabilitet av bitt osv. Denne kunnskapen opparbeider en kjeveortoped seg gjennom en lang utdannelse, nysgjerrighet i yrket samt erfaring av å se og behandle mange pasienter.
Du minimerer risikoen for at noe kan gå galt,  ved å la behandlingen bli utført av en spesialist med kunnskap og erfaring. Du kan lese mer om dette temaet på Margaretha’s blogg: Hvem kan utføre kjeveortopedisk behandling?

 

TMJ / kjeveleddsproblemer

En dysfunskjon av samspillet mellom kjeveledd, muskulatur og bitt. Her formidles det kunnskap, informasjon og en eventuell behandling. Det ligger informasjon om kjeveledd også på bloggen: Kjeveledd

Retensjon

Etter avsluttet behandling sikres alltid tenner og bitt med nattgommer. Det vil bli limt en streng på baksiden av tenner etter behov. Vi følger opp alle våre pasienter tett etter avsluttet behandling for å sikre et godt resultat.
LES MER

Vi har et godt interdisiplinært samarbeid med tannleger, kirurger, protetikere, periospesialister og fysioterapeuter.

Ring oss på 22 46 00 52
eller og vi ringer deg!