Invisalign
Konsultasjon
Tannregulering
Avtagbar tannregulering/ gom
Retensjon og stabilisering

Avtagbar tannregulering/ gom

Siden starten av 2020 har Tannbuen startet opp all behandling på barn med Invisalign. Behandlingsformen viser seg mer effektiv, mer effisient og lettere å bruke for barn i alle aldre.

Avtagbar tannregulering er gom som kan tas inn og ut av munnen av pasienten selv.

En gombehandling lager plass for tenner, påvirker underkjevens posisjon til overkjeven (overbitt, underbitt) og kan få vekk uvaner (tungepress, munnpusting, leppesuging) som har forårsaket bittfeilen. Det er viktig å komme tidlig i gang med en slik behandling, optimalt er en behandlingsstart rett før eller under tannfellingen av melkejeksler. Da får de nye tennene plass til å komme rett inn i riktig posisjon under tannfellingen.

Gommene lages av vår egen tekniker her på klinikken og tilpasses inviduellt til pasienten. Hvilken type gom som er nødvendig vurderer kjeveortopeden i konsultasjonen og etter vurdering av dokumentasjon.

På facebooksiden vår finner du et album som heter gom og farge. Skal du få gom kan du plukke ut hvilken farge du liker og gi beskjed når fargevalg av gom skal bestemmes. Du kan også kombinere fargene selv.

 

Avtagbar tannregulering

Ring oss på 22 46 00 52
eller og vi ringer deg!