Hopp til sideinnhold

Invisalign – ditt nye smil starter her!

Invisalign er det beste alternativet for deg som ønsker en diskret usynlig tannregulering som raskt gir synlige resultater. Kombinasjon av erfaring, kunnskap og teknologiens fremskritt gir oss en helt unik mulighet til å planlegge, beregne og utføre behandling av alle typer bittfeil og rette tennene med Invisalign.

På verdensbasis har i dag 9 millioner mennesker blitt behandlet med Invisalign. Til sammenlikning får i Norge ca 20000 mennesker den klassiske tannreguleringen hvert år.

Invisalign behandling er en trygg og effektiv behandlingsform, alle våre pasienter elsker Invisalign, og vi også!

Slik fungerer Invisalign

Invisalign, den usynlige tannreguleringen, er en tynn, gjennomsiktig og skreddersydd gom/ skinne som ligger tett på og beveger tennene mer effektivt og presist enn den klassiske tannreguleringen.

Fordelene med Invisalign

  • Alle tannstillinger kan behandles, for alle aldersgrupper
  • Den er nesten usynlig
  • Du kan pusse tenner slik du alltid gjør
  • Du kan spise det du vil
  • Mye mer komfortabel enn tannregulering
  • Færre og kortere avtaler hos oss gir lavere kostnader
  • Raskere behandling

Behandlingstid

Behandlingen er raskere og behandlingsmulighetene større. Sjelden er det behov for trekking av tenner.
Behandling hos barn (melketenner og permanente tenner) tar mellom 6-10 mnnd og hos ungdom (ferdig med tannfelling) alt fra 8 til 18 mnd.
Sammenlignet med tannregulering som tar 2-3 år er dette en helt ny verden for pasientene og revolusjonerende innenfor kjeveortopedien.

Kostnader

For barn vil prisene ligge tett opp til kostnadene for en vanlig gom behandling. Invisalign behandling hos ungdom og voksne er billigere enn tannregulering. Dette har sammenheng med at behandling med tannregulering tar lenger tid, samt at avtalene på klinikken er kortere og sjeldnere med Invisalign. Du finner priser på behandling med Invisalign HER.

Bestill time

Black Diamond Invisalign Provider

Tannbuen er stolt over å ha kommet inn den eksklusive kretsen av kjeveortopeder globalt, med høyest ekspertise til å være en Black Diamond Invisalign Provider. Dette betyr at vi behandler flere pasienter med Invisalign enn 99% av alle kjeveortopeder og tannleger i Norge, Norden og Europa. Alle bittfeil lar seg behandle, og Tannbuen besitter kompetansen til å utføre den!

Andre behandlingsformer: