Konsultasjon
Fast tannregulering
Avtagbar tannregulering
Usynlig tannregulering
Retensjon og stabilisering

Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering: Incognito

usynlig tannregulering - incognito

Det finnes én diskret løsning for å rette opp en bittfeil og trangstilling av tenner: usynlig tannregulering. Her limes individuellt tilpassede klosser til hver enkelt tann på tannens bakside.

Apparaturen er spesial laget for hver enkelt pasient og for hver enkelt tann. Slik skapes en optimal komfort for pasienten, som kan
leve et helt normalt liv uten å være plaget eller hemmet av å ha tannregulering på tennene. Ingen ser den, ingen tenker på den og ingen vil legge merke til den, så godt skjult er denne tannreguleringen.

Usynlig tannregulering: Incognito lite

usynlig tannregulering - icognito lite
Incognito lite, som vist på bildet, benyttes ved enkle trangstillinger, rotasjoner og mellomrom i front. Den usynlige tannreguleringen lar seg lime bak på fortennene og du unngår å ha regulering på innsiden av jekslene. Dette vurderer kjeveortopeden i konsultasjonen, om akkurat din bittfeil lar seg behandle med denne diskret og “enkle” behandlingsmetoden.

Tannbuen har 1000 vis av timer med erfaring fra å behandle med usynlig tannregulering, og det gjør det veldig komfortabelt og trygt for meg som kjeveortoped å videreformidle det essentielle av dette, allerede i konsultasjonen, til mine pasienter.
Slik kan du som pasient ta det riktige valget sammen med oss, på hvilken behandling som passer deg best.

Usynlig tannregulering: Invisalign

Gjennomsiktige gommer som brukes for å regulere tennene.

Ring oss på 22 46 00 52
eller og vi ringer deg!