Usynlig tannregulering: Incognito eller Invisalign
Konsultasjon
Fast tannregulering
Avtagbar tannregulering
Retensjon og stabilisering

Usynlig tannregulering: Incognito eller Invisalign

Incognito

usynlig tannregulering - incognito

Det finnes én diskret løsning for å rette opp en bittfeil og trangstilling av tenner: usynlig tannregulering. Her limes individuellt tilpassede klosser til hver enkelt tann på tannens bakside.

Apparaturen er spesial laget for hver enkelt pasient og for hver enkelt tann. Slik skapes en optimal komfort for pasienten, som kan
leve et helt normalt liv uten å være plaget eller hemmet av å ha tannregulering på tennene. Ingen ser den, ingen tenker på den og ingen vil legge merke til den, så godt skjult er denne tannreguleringen.

Incognito lite

usynlig tannregulering - icognito lite
Incognito lite, som vist på bildet, benyttes ved enkle trangstillinger, rotasjoner og mellomrom i front. Den usynlige tannreguleringen lar seg lime bak på fortennene og du unngår å ha regulering på innsiden av jekslene. Dette vurderer kjeveortopeden i konsultasjonen, om akkurat din bittfeil lar seg behandle med denne diskret og “enkle” behandlingsmetoden.

Tannbuen har 1000 vis av timer med erfaring fra å behandle med usynlig tannregulering, og det gjør det veldig komfortabelt og trygt for meg som kjeveortoped å videreformidle det essentielle av dette, allerede i konsultasjonen, til mine pasienter.
Slik kan du som pasient ta det riktige valget sammen med oss, på hvilken behandling som passer deg best.

 

 

 

 

En gjennomsiktig og skreddersydd tannregulering som beveger tennene dine like effektivt og presist som tannregulering. Den er laget av et gjennomsiktig material som sitter tett over tennene dine og er klinisk bevist å forbedre kontrollen av tannbevegelser, beveger tennene dine forsiktig og til og med roterer dem når det trengs. Forutsetning for dette ligger i våre hender, der planleggingen utføres av en kjeveortoped. Kompetansen vår gjør oss effektive, slik at vi kan tilby lavere kostnader og det aller beste resultatet for deg og ditt bitt. Finn ut mer om Invisalign på denne linken: invisalign

 

Bestill time for en konsultasjon nå.

Ring oss på 22 46 00 52
eller og vi ringer deg!