Invisalign
Konsultasjon
Tannregulering
Avtagbar tannregulering/ gom
Retensjon og stabilisering

Invisalign

 

 

Alle pasienter, barn og voksne, som har startet opp med behandling på Tannbuen i 2020 har fått Invisalign.

En tynn, gjennomsiktig og skreddersydd gom/ skinne som beveger tennene dine like effektivt og presist som tannregulering. Den er laget av et gjennomsiktig material som sitter tett over tennene dine og er klinisk bevist å forbedre kontrollen av tannbevegelser, beveger tennene dine forsiktig og til og med roterer dem når det trengs. Forutsetning for dette ligger i våre hender, der planleggingen utføres av en kjeveortoped. Les mer om Invisalign på bloggen!

Fordelene med denne behandlingen er :

  1. alle tannstillinger lar seg behandle i alle aldre: barn, tenåringer og godt voksne.
  2. den er nesten usynlig
  3. du kan pusse tenner som du alltid gjør
  4. du kan spise alt du vil
  5. mer komfortabel enn tannregulering, ikke sår på tannkjøtt, tunge eller kinn
  6. færre og kortere avtaler hos oss og derfor lavere kostnader
  7. slipper akutt timer, ikke noe som løsner  eller stikker på en lørdag kveld
  8. raskere behandling

 

Incognito

usynlig tannregulering - incognito

Det finnes også en annen diskret løsning for å rette opp en bittfeil og trangstilling av tenner: usynlig tannregulering. Her limes individuelt tilpassede klosser til hver enkelt tann på tannens bakside.

Apparaturen er spesial laget for hver enkelt pasient og for hver enkelt tann. Slik skapes en optimal komfort for pasienten, som kan leve et helt normalt liv uten å være plaget eller hemmet av å ha tannregulering på tennene eller bruke gom. Ingen ser den, ingen tenker på den og ingen vil legge merke til den, så godt skjult er denne tannreguleringen.

 

Incognito lite

usynlig tannregulering - icognito lite
Incognito lite, som vist på bildet, benyttes ved enkle trangstillinger, rotasjoner og mellomrom i front. Den usynlige tannreguleringen lar seg lime bak på fortennene og du unngår å ha regulering på innsiden av jekslene. Dette vurderer kjeveortopeden i konsultasjonen, om akkurat din bittfeil lar seg behandle med denne diskret og “enkle” behandlingsmetoden.

Tannbuen har 1000 vis av timer med erfaring fra å behandle med usynlig tannregulering, og det gjør det veldig komfortabelt og trygt for meg som kjeveortoped å videreformidle det essentielle av dette, allerede i konsultasjonen, til mine pasienter.
Slik kan du som pasient ta det riktige valget sammen med oss, på hvilken behandling som passer deg best.

 

Bestill time for en konsultasjon nå.

Ring oss på 22 46 00 52
eller og vi ringer deg!