Hopp til sideinnhold

Et mer skånsomt alternativ til innvendig tannregulering

Tannregulering har aldri blitt betraktet som en komfortabel behandling, uavhengig om man velger tradisjonell tannregulering eller innvendig tannregulering. Ettersom utviklingen har vært enorm de seneste årene, finnes det i dag en langt mer skånsom og fleksibel behandling i form av Invisalign.

Ved hjelp av en skreddersydd og gjennomsiktig skinne / gom som festes på tennene og hvor tennene beveger seg mer effektivt samtidig som den medfører til en mer komfortabel hverdag. Med Invisalign kan du spise det du måtte ønske, og samtidig pusse tennene slik du vanligvis gjør. Da den verken er ubehagelig eller hvor ingen løsner eller stikker ut, har du langt bedre forutsetninger enn ved behandling med innvendig tannregulering.

Mer komfort til rimeligere pris

Selv om Invisalign medfører mange fordeler, koster de som oftest ikke mer enn behandlinger med innvendig tannregulering. De fleste problemstillinger som krever tannregulering dekkes (i sin helhet eller delvis) av Helfo, samtidig er behandlinger med Invisalign mer effektivt, både for deg som pasient, men også for oss som spesialister. Se våre priser her

Tre klinikker i Oslo

I dag består Tannbuen av tre klinikker med lokasjon i Oslo sentrum, Fornebu og Røa. Klinikkene er spesialister på Invisalign og er Diamond providere.

Hos oss kan du få grundig informasjon om forskjellene mellom Invisalign og innvendig tannregulering, og fordelene du kan forvente som pasient.

Vi ønsker deg velkommen til å besøke vår klinikk!

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på tannregulering.