Hopp til sideinnhold

Et smidigere alternativ til tannregulering bak tennene

For bare få år siden var usynlig tannregulering egentlig regulering “på vranga” med klosser og strenger på baksiden av tennene. I dag består behandlingen av bittfeil av en blank eller gjennomsiktig skinne som flytter på tennene.

For deg som pasient betyr dagens løsninger innen tannregulering en mer komfortable hverdag samtidig som behandlingsresultatet blir langt bedre enn tradisjonell regulering bak tennene. Ved hjelp av Invisalign produseres det en tannskinne som formes etter dine tenner.  Skinnen kan tas ut når du spiser eller pusser tenner, og du har ingen deler som løsner eller stikker.

Her er noen fordeler med Invisalign:

  • Mer komfortabel enn vanlig tannregulering
  • Nesten usynlig
  • Raskere behandling
  • Puss tennene slik du alltid gjør
  • Spis alt du vil
  • Alle tannstillinger kan behandles

Dagens behandling er også mer skånsom enn regulering bak tennene og gir en betydelig bedre opplevelse for deg som pasient. Det er ikke tilfeldig at 9 millioner mennesker på verdensbasis har blitt behandlet med Invisalign. Her i Norge er det ca. 20.000 mennesker som gjennomfører den klassiske tannreguleringen hvert år.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Tannbuen for mer informasjon om våre alternativer til den tradisjonelle reguleringen bak tennene. Vi tilpasser alle behandlinger nøyaktig etter behovene til våre pasienter.

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på tannregulering.