Hopp til sideinnhold
Gjennomsiktig skinne for usynlig tannregulering

Gjennomsiktig tannregulering til en fornuftig pris

Fordelene med gjennomsiktig tannregulering er mange og sørger for en mer effektiv og nøyaktig behandling uten at prisen blir spesielt høyere. Behandlingen består av en gjennomsiktig skinne, ingen klosser eller strenger slik som tradisjonell tannregulering.

Dersom du har behov for tannregulering kvalifiserer du som oftest til refusjon fra Helfo. Refusjonen baserer seg på komplikasjon og type behandling.

Tannbuen har lang erfaring med gjennomsiktig tannregulering og har fulgt utviklingen underveis i flere tiår, og betraktes som spesialister, og er det naturlige valget for deg som ønsker kvalitet og godt resultat.

Våre priser på gjennomsiktig tannregulering

Konsultasjonstime

Konsultasjon, scan (gratis), 2 x røntgen og fotos samt behandlingsanalyse og plan. Denne betales samme dag og før behandlingen starter. Kjeveortopeden vurderer behandling og gruppeinndeling i den forberedende konsultasjonen, og vil informere direkte om forventet behandlingstid og kostnader.

Konsultasjon, diagnostikk og behandlingsanalyse for Pris
Barn (ungdom) med Helfo refusjon (henvisning) 1800,-
Barn (ungdom) uten Helfo refusjon 2910,-
Voksne (ingen refusjon) 2910,-

Behandlingen med alignere (usynlig tannregulering) hos spesialist i kjeveortopedi

Inkluderer kontroll hver 8-12. uke avhengig av behandlingsplan. Kostnadene her vil fordeles gjennom behandlingsperioden og inn i stabiliseringsfasen. Kostnaden inkluderer ikke røntgen eller stabilisering etter avsluttet behandling, dette faktureres ekstra.

Konsultasjon, diagnostikk og behandlingsanalyse for Pris
Barn (ungdom) med Helfo refusjon (henvisning) 1800,-
Barn (ungdom) uten Helfo refusjon 2910,-
Voksne (ingen refusjon) 2910,-

Du kan benytte deg av vår fagkunnskap via våre tre klinikker i Oslo – Rett bak Slottet, Ved Technopolisbyggets hovedinngang på Fornebu og på Røa. Alle våre tre klinikker er spesialister på Invisalign og er Diamond providere.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt!

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på gjennomsiktig tannregulering.