Hopp til sideinnhold
Usynlig Invisalign skinne

Kjeveortopedi og tannregulering er et omfattende inngrep faglig sett, og medfører til de fryktinngytende prisene man hører rykter om. Heldigvis er det slik at Helfo dekker deler av de fleste bitt- og tannstillingsfeil. Problem og behandlingsbehov vil avgjøre hvor mye du kan få dekket via Helfo.

For at Helfo skal dekke deler av behandlingen, må det foreligge en henvisning fra tannlege. Vi samarbeider med mange velrenommerte tannleger dersom du har behov for henvisning.

Hvordan fungerer prosessen etter henvisning fra Helfo?

Grundig konsultasjon

Hos oss begynner vi alltid med en konsultasjonstime med scan (gratis), 2 x røntgen og fotos samt behandlingsanalyse og plan. Denne betales samme dag og før behandlingen starter. Vi gjøre nøye vurderinger for behandling og gruppeinndeling i den forberedende konsultasjonen, og vil informere direkte om forventet behandlingstid og kostnader.

Behandling og tett oppfølging

Selve behandlingen med usynlig tannregulering hos oss som spesialister Inkluderer kontroll hver 8-12. uke avhengig av behandlingsplan. Kostnadene vil fordeles gjennom behandlingsperioden og inn i stabiliseringsfasen. Kostnaden inkluderer ikke røntgen eller stabilisering etter avsluttet behandling, dette faktureres ekstra.

Ønsker du mer informasjon vedrørende Helfo refusjon for tannregulering? Ikke nøl med å ta kontakt med oss i Tannbuen!

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på tannregulering.