Hopp til sideinnhold

Stadig flere pasienter med behov for tannregulering verden rundt velger Invisalign i forbindelse med bitt-og tannstillingsfeil. Den økende etterspørselen er ikke tilfeldig da Invisalign består av en gjennomsiktig skinne, og sørger for en raskere og mer effektiv behandling og en mer praktisk hverdag gjennom prosessen.

Prisene for tannregulering generelt er forholdsvis høye da behandlingene er tidkrevende og må gjennomføres etappevis. Heldigvis sørger Helfo for refusjon for store deler av behandlingen.

Hva koster Invisalign for barn?

For barn vil gjennomsiktig tannregulering med Invisalign koste opp mot det samme som en vanlig gom behandling.

Og hva koster usynlig tannregulering for ungdom og voksne?

Invisalign- behandling hos ungdom og voksne er billigere enn tradisjonell tannregulering. Dette har sammenheng med at behandling med tannregulering tar lenger tid, samt at avtalene på klinikken er kortere og sjeldnere når man behandler med skinne.

Våre priser på usynlig tannregulering

Konsultasjonstime

Konsultasjon, scan (gratis), 2 x røntgen og fotos samt behandlingsanalyse og plan. Denne betales samme dag og før behandlingen starter. Kjeveortopeden vurderer behandling og gruppeinndeling i den forberedende konsultasjonen, og vil informere direkte om forventet behandlingstid og kostnader.

Konsultasjon, diagnostikk og behandlingsanalyse for Pris
Barn (ungdom) med Helfo refusjon (henvisning) 1800,-
Barn (ungdom) uten Helfo refusjon 2910,-
Voksne (ingen refusjon) 2910,-

Behandlingen med alignere (usynlig tannregulering) hos spesialist i kjeveortopedi

Inkluderer kontroll hver 8-12. uke avhengig av behandlingsplan. Kostnadene her vil fordeles gjennom behandlingsperioden og inn i stabiliseringsfasen. Kostnaden inkluderer ikke røntgen eller stabilisering etter avsluttet behandling, dette faktureres ekstra.

Konsultasjon, diagnostikk og behandlingsanalyse for Pris
Barn (ungdom) med Helfo refusjon (henvisning) 1800,-
Barn (ungdom) uten Helfo refusjon 2910,-
Voksne (ingen refusjon) 2910,-

Invisalign Black Diamond Provider

Tannbuen er tatt opp i den eksklusive gruppen av Diamond Providere. Denne gruppen av kjeveortopeder behandler årlig mellom 280 og 399 pasienter med Invisalign. Vi har erfaringen og fagmiljøet med kompetanse til å behandle alle bittfeil i alle alder.

Du kan benytte deg av vår fagkunnskap via våre tre klinikker i Oslo – Rett bak Slottet, Ved Technopolisbyggets hovedinngang på Fornebu og på Røa. Alle våre tre klinikker er spesialister på Invisalign og er Diamond providere.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg!

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på tannregulering.