Hopp til sideinnhold

Kostnadene i forbindelse med tannregulering er individuelt fra barn til barn. Ved hjelp av en kjeveortopedisk konsultasjon kan man avdekke behovet for tannregulering eller gom behandling. Konsultasjonen dekkes av Helfo, selv uten en henvisning.

Dersom konsultasjonen viser at barnet har behov for tannregulering eller gom behandling, kontakter vi tannlegen og ber om å få tilsendt en henvisning. Vi mottar henvisningen fra tannlegen slik at kostnadene bli dekket av Helfo når behandlingen starter.

Usynlig tannregulering – barnets favoritt

Erfaringsmessig oppleves usynlig tannregulering som mindre traumatisk for barn. Behandling med skinne er raskere, mulighetene er større og det er sjelden behov for trekking av tenner. Behandlingstiden er mellom 6 – 10 måneder for barn og mellom 8 – 18 måneder for ungdom som er ferdig med tannfelling. Sammenlignet med tradisjonell tannregulering som tar 2-3 år, er dette en helt ny verden for våre unge pasienter.

Dette koster usynlig tannregulering for barn

Konsultasjonstime

Konsultasjon, scan (gratis), 2 x røntgen og fotos samt behandlingsanalyse og plan. Denne betales samme dag og før behandlingen starter. Kjeveortopeden vurderer behandling og gruppeinndeling i den forberedende konsultasjonen, og vil informere direkte om forventet behandlingstid og kostnader.

Konsultasjon, diagnostikk og behandlingsanalyse for Pris
Barn (ungdom) med Helfo refusjon (henvisning) 1800,-
Barn (ungdom) uten Helfo refusjon 2910,-
   

Behandlingen med alignere (usynlig tannregulering) hos spesialist i kjeveortopedi

Inkluderer kontroll hver 8-12. uke avhengig av behandlingsplan. Kostnadene her vil fordeles gjennom behandlingsperioden og inn i stabiliseringsfasen. Kostnaden inkluderer ikke røntgen eller stabilisering etter avsluttet behandling, dette faktureres ekstra.

Konsultasjon, diagnostikk og behandlingsanalyse for Pris
Barn (ungdom) med Helfo refusjon (henvisning) 1800,-
Barn (ungdom) uten Helfo refusjon 2910,-
   

Du kan benytte deg av vår fagkunnskap via våre tre klinikker i Oslo – Rett bak Slottet, Ved Technopolisbyggets hovedinngang på Fornebu og på Røa. Alle våre tre klinikker er spesialister på Invisalign og er Diamond providere.

Vi i Tannbuen besitter en kompetanse og en teknologi, som gir oss en ledende posisjon innenfor kjeveortopedisk behandling av barn og voksne i Skandinavia. Du er velkommen til å ta kontakt for mer informasjon i forbindelse med tannregulering for barn.

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på tannregulering.