Hopp til sideinnhold

Litt om oss

Vi i Tannbuen besitter en kompetanse og en teknologi, som gir oss en ledende posisjon innenfor kjeveortopedisk behandling av barn og voksne i Skandinavia.

Om oss i Tannbuen

Tannbuen ble startet i 2001 av eier Dr. Margaretha Rolsdorph. Det er i dag ansatt 10 personer med en høy kompetanse og erfaring, som de har tilegnet seg gjennom målrettet jobbing og masse nysgjerrighet. Tannbuen er av de største i Skandinavia innenfor  Invisalign behandling, vi omfavner den nye teknologien og tar kjeveortopedien inn i en ny verden. Bli med oss!

To klinikker

I dag består Tannbuen av 2 klinikker. En er plassert i Technopolisbyggets hovedinngang på Fornebu og en i sentrum av Oslo, rett bak slottet. En tredje er under planlegging på Røa og skal åpne sommer/høst 2021. Alle 3 klinikkene er spesialisert på Invisalign og er Diamond providere. Her blir det utført behandling av barn og ungdom med og uten henvisning fra DOT (Helfo refusjon), voksne og voksne som har behov for kombinert behandling med kirurgi.

Behandlingsformer og kompetanse

Det er ansatt 3 kjeveortopeder som alle er dedikert til faget og behandling med Invisalign. En forutsetning for å kunne utføre behandling med Invisalign, er lang erfaring i å behandle med tannregulering og gom. Dette gjør at vi selv kontrollerer og utfører den digitale planlegging i forkant av behandlingen. Ekspertisen vi har opparbeidet oss er grunnlaget for forståelsen av hvordan tenner som blir utsatt for kontrollerte krefter, beveger seg hos pasienten. Vi er  spesialister som jobber som et samlet team på Tannbuens klinikker, og deler vår erfaring med hverandre for å trygge pasienten og oppnå det optimale behandlings resultatet.

Invisalign Black Diamond Provider

Tannbuen er tatt opp i den eksklusive gruppen av Diamond Providere. Denne gruppen av kjeveortopeder behandler årlig mellom 280 og 399 pasienter med Invisalign. Når en kjeveortopedisk klinikk har oppnådd Diamond status, vet pasienten at de kommer inn i et fagmiljø med kompetanse til å behandle alle bittfeil i alle alder.

Teamet vårt

Margaretha har sin tannlegeutdannelse fra Universitetet i Freiburg, Tyskland. Hun tok sin doktorgrad i kjeveortopedi og spesialiserte seg til kjeveortoped i Berlin i 1995. Hun har erfaring fra flere store klinikker i Bremen, Kiel, Duisburg og Oslo, og jobber med kjeveortopediske klagesaker som sakkyndig for NPE (Norsk pasient skadeerstatning). Hun startet opp Tannbuen i 2001. Margaretha er aktiv med å videreutdanne seg, være faglig oppdatert samt å formidle informasjon videre gjennom sin Blogg på nettsiden vår.

Margaretha Caroline Rolsdorph

Dr.med.dent.
CEO
Tannlege MNTF
Spesialist i kjeveortopedi
Sakkyndig NPE

Elizabela Rodrigues

Kjeveortoped
Tannlege
Spesialist i kjeveortoped
Eszter har sin tannlegeutdannelse fra Semmelweis Universitet i Budapest/Ungarn. Etter 2 års allmennpraksis i offentlig og privat virksomhet tok hun spesialisteksamen i allmenn odontologi. Eszter har også deltatt i et forskningsprosjekt med tema: «Barn i behandling med tannlegeangst». Hun tok 2 år av sin kjeveortopediske spesialistutdannelse i Budapest før hun flyttet til Oslo i 1999. Eszter har vært med i teamet siden 2003.

Eszter Czipo

Dr. Dent.
Tannlege MNTF
Dajana er ansvarlig for alle nye pasienter ved Tannbuen. Hun er samtidig vår invisalign koordinator og har ansvar for alt som vedrører behandlingen. Dette gjelder Itero-scan og dokumentasjon, oppfølging av pasienter, timeavtaler, utlevering av skinner og informasjon. Dajana startet i Tannbuen i 2018.

Dajana Draskovic

Invisalign koordinator
Christopher har vært med i teamet siden 2005. Han har sin erfaring fra kjeveortopedisk tannteknisk laboratorium i Pforzheim, Tyskland, der han har deltatt på flere kurs i utvikling av løs apparatur for barn og voksne.

Christopher Jacobsen

Tekniker
Oksana er sekretær ved Tannbuen. Hun har sin utdannelse fra Lviv Polytechnick University i Ukraina. Hun har mastergrad innen Marketing og bachelor innen Økonomi og Administrasjon. Hun har også god kunnskap innenfor kjeveortopedi og pasientbehandling. Oksana startet i Tannbuen i 2013.

Oksana Bukhney

Sekretær
Glaiza har ansvaret for smittevern på Tannbuens 3 klinikker. Dette gjelder alt innen smittevern og rutiner. Hun har en Bachelor i mikrobiologi med spesialisering i Biochemi, og har jobbet hos oss siden 2020.

Glaiza Gacho

Smittevern ansvarlig
Kiflom har vært ansvarlig for Back office på Tannbuen siden mars 2021. Han jobber hardt og grundig. Kiflom kom som flyktning i 2015 over Middelhavet. Etter en lang reise fikk han komme til Norge. Han har lært seg norsk, jobber hardt, tar førerkort og har fremtids planer som vi ønsker å støtte og tilrettelegge for ham slik at han oppnår de.

Kiflom Habtemariam Wolday

Back Office