MARGARETHA CAROLINE ROLSDORPH

Dr.med.dent.

Tannlege MNTF
spesialist i kjeveortopedi
Sakkyndig NPE

+-

Margaretha har sin tannlegeutdannelse fra Universitetet i Freiburg, Tyskland. Hun tok sin doktorgrad i kjeveortopedi og spesialiserte seg til kjeveortoped i Berlin i 1995. Hun har erfaring fra flere store klinikker i Bremen, Kiel, Duisburg og Oslo, og jobber med kjeveortopediske klagesaker som sakkyndig for NPE (Norsk pasient skadeerstatning). Hun startet opp Tannbuen i 2001. Margaretha er aktiv med å videreutdanne seg, være faglig oppdatert samt å videreformidle informasjon videre gjennom sin Blogg på nettsiden vår.

ESZTER CZIPO

dr.dent.

Tannlege MNTF

+-

Eszter har sin tannlegeutdannelse fra Semmelweis Universitet i Budapest/Ungarn. Etter 2 års allmennpraksis i offentlig og privat virksomhet tok hun spesialisteksamen i allmenn odontologi. Eszter har også deltatt i et forskningsprosjekt med tema: «Barn i behandling med tannlegeangst». Hun tok 2 år av sin kjeveortopediske spesialistutdannelse i Budapest før hun flyttet til Oslo i 1999. Eszter har vært med i teamet siden 2003.

OKSANA BUKHNEY

Administrativ leder

+-

Oksana er Administrativ leder ved Tannbuen. Hun har sin utdannelse fra Lviv Polytechnick University i Ukraina. Hun har mastergrad innen Marketing og bachelor innen Økonomi og Administrasjon. Hun har også god kunnskap innenfor kjeveortopedi og pasientbehandling. Oksana startet i Tannbuen i 2013.

DAJANA DRASKOVIC

Klinikk og Invisalign koordinator

+-

Dajana er ansvarlig for alle nye pasienter ved Tannbuen. Hun er samtidig vår invisalign korrdinator og har ansvar for alt som vedrører Invisalign behandlingen. Dette gjelder Itero-scan og dokumentasjon, oppfølging av pasienter, timeavtaler, utlevering av skinner og informasjon. Dajana startet i Tannbuen i 2018.

SAMIRA AHMED

Tannpleier

+-

Samira har sin tannpleier utdannelse fra Tannlege høyskolen i Oslo/UiO fra 2016. Hun har alltid vært interessert i kjeveortopedi og startet å jobbe i kjeveortopedisk praksis etter ferdig utdannelse.
Samira begynte å jobbe hos oss på Tannbuen i 2019. Hun jobber i team sammen med Margaretha og Esther og utfører alt av praktisk arbeid ved pasient.

SANNA HAKKARAINEN

Tannpleier

+-

Sanna har sin tannpleierutdannelse fra Åbo Yrkeshøyskole i Finland og har også bodd og jobbet på Åland. Hun er spesialisert og har Master i forebyggende tannhelse og autorisasjon som faglærer for tannpleiere og tannhelsesekretærer. Hun startet i tannbransjen i 2005 og har jobbet både i privat og offentlig praksis.Sanna startet hos Tannbuen i 2017 ansvarlig for å utføre behandling i samarbeid med Margaretha og Eszter.
Sanna er nå i Mammapermisjon.

CHRISTOPHER JACOBSEN

Tekniker

+-

Christopher har vært med i teamet siden 2005. Han har sin erfaring fra kjeveortopedisk tannteknisk laboratorium i Pforzheim, Tyskland, der han har deltatt på flere kurs i utvikling av løs apparatur for barn og voksne.

Kjeveortopedisk laboratorium

Tannteknikker

Tannbuen har eget kjeveortopedisk laboratorium på klinikken. Det gir oss en helt unik mulighet til å være med i prosessen rundt utviklingen og produksjonen av løs tannregulering/ gom.