Hopp til sideinnhold

Litt om oss

Vi i Tannbuen besitter en kompetanse og en teknologi, som gir oss en ledende posisjon innenfor kjeveortopedisk behandling av barn og voksne i Skandinavia.

 Teamet vårt

Margaretha har sin tannlegeutdannelse fra Universitetet i Freiburg/ Tyskland. Hun tok sin doktorgrad i kjeveortopedi og spesialiserte seg til kjeveortoped i Berlin i 1995. Hun har erfaring fra flere kjeveortopediske klinikker Tyskland. Siden 2016 jobber hun med kjeveortopediske klagesaker som sakkyndig for NPE (Norsk pasient skadeerstatning). Hun startet opp Tannbuen i 2001, videre avdelinger av Tannbuen ble startet på Fornebu i 2021 og Røa 2022. Margaretha er posisjonert i et kvaltitetsorientert faglig nettverk av spesialister i kjeveortopedi og kjevekirurgi i Tyskland, hun holder seg også faglig oppdatert i Norge gjennom kurs tilbudt av Helfo og NKF (Norsk kjeveortopedisk Forening) og hun videreformidler faglig informasjon gjennom sin Blogg på nettsiden vår og i diverse podcast’s.

Margaretha Caroline Rolsdorph

Dr.med.dent./ PhD
CEO
Tannlege MNTF
Spesialist i kjeveortopedi
Sakkyndig NPE
Eszter har sin tannlegeutdannelse fra Semmelweis Universitet i Budapest/Ungarn. Etter 2 års allmennpraksis i offentlig og privat virksomhet tok hun spesialisteksamen i allmenn odontologi. Eszter har også deltatt i et forskningsprosjekt med tema: «Barn i behandling med tannlegeangst». Hun tok 2 år av sin kjeveortopediske spesialistutdannelse i Budapest før hun flyttet til Oslo i 1999. Eszter har vært med i teamet siden 2003.

Eszter Czipo

Dr. Dent.
Tannlege MNTF
Dajana er ansvarlig for alle nye pasienter ved Tannbuen. Hun er samtidig vår invisalign koordinator og har ansvar for alt som vedrører behandlingen. Dette gjelder Itero-scan og dokumentasjon, oppfølging av pasienter, timeavtaler, utlevering av skinner og informasjon. Dajana startet i Tannbuen i 2018.

Dajana Draskovic

COO
Aligner (Spark, Invisalign) koordinator
Christopher har vært med i teamet siden 2005. Han har sin erfaring fra kjeveortopedisk tannteknisk laboratorium i Pforzheim, Tyskland, der han har deltatt på flere kurs i utvikling av løs apparatur for barn og voksne. Her hos oss er han ansvarlig for all produksjon av løs apparatur: aktivator, bionator, Fraenkl 2 og Fraenkl 3 gom, RME, hawley apparatur, michigan skinne, essix skinner, fiksplater, lip bumper, teuscher aktivator osv. Reparasjon av apparatur ved behov, fremstilling av modeller. Hans presens på klinikken gir teamet ro og trygghet.

Christopher Jacobsen

Tekniker
Natasha startet i jobb for Tannbuen i 2022.
Hun er er ansvarlig for all administrativ jobb på Tannbuen. Ringer du oss eller sender en mail, møter du sannsynlig på Natasha. Hun er utdannet innenfor marketing og strategi og har også ansvar for all marketing for Tannbuen

Natasa Arandjelovic

Administrativ sekretær
Oksana er sekretær ved Tannbuen. Hun har sin utdannelse fra Lviv Polytechnick University i Ukraina. Hun har mastergrad innen Marketing og bachelor innen Økonomi og Administrasjon. Hun har også god kunnskap innenfor kjeveortopedi og pasientbehandling. Oksana startet i Tannbuen i 2013.

Oksana Bukhney

Sekretær
Glaiza har ansvaret for smittevern på Tannbuens 3 klinikker. Dette gjelder alt innen smittevern og rutiner. Hun har en Bachelor i mikrobiologi med spesialisering i Biochemi, og har jobbet hos oss siden 2020.

Glaiza Gacho

Smittevern ansvarlig
Kiflom har vært ansvarlig for Back office på Tannbuen siden mars 2021. Han jobber hardt og grundig. Kiflom kom som flyktning i 2015 over Middelhavet. Etter en lang reise fikk han komme til Norge. Han har lært seg norsk, jobber hardt, tar førerkort og har fremtids planer som vi ønsker å støtte og tilrettelegge for ham slik at han oppnår de.

Kiflom Habtemariam Wolday

Back Office