MARGARETHA CAROLINE ROLSDORPH

Dr.med.dent.

Tannlege MNTF
spesialist i kjeveortopedi
Sakkyndig NPE

+-

Margaretha har sin tannlegeutdannelse fra Universitetet i Freiburg, Tyskland. Hun tok sin doktorgrad i kjeveortopedi og spesialiserte seg til kjeveortoped i Berlin i 1995. Hun har erfaring fra flere store klinikker i Bremen, Kiel, Duisburg og Oslo, og jobber med kjeveortopediske klagesaker som sakkyndig for NPE (Norsk pasient skadeerstatning). Hun startet opp Tannbuen i 2001. Margaretha er aktiv med å videreutdanne seg, være faglig oppdatert samt å videreformidle informasjon videre gjennom sin Blogg på nettsiden vår.

ESZTER CZIPO

dr.dent.

Tannlege MNTF

+-

Eszter har sin tannlegeutdannelse fra Semmelweis Universitet i Budapest/Ungarn. Etter 2 års allmennpraksis i offentlig og privat virksomhet tok hun spesialisteksamen i allmenn odontologi. Eszter har også deltatt i et forskningsprosjekt med tema: «Barn i behandling med tannlegeangst». Hun tok 2 år av sin kjeveortopediske spesialistutdannelse i Budapest før hun flyttet til Oslo i 1999. Eszter har vært med i teamet siden 2003.

OKSANA BUKHNEY

Administrativ leder

+-

Oksana er Administrativ leder ved Tannbuen. Hun har sin utdannelse fra Lviv Polytechnick University i Ukraina. Hun har mastergrad innen Marketing og bachelor innen Økonomi og Administrasjon. Hun har også god kunnskap innenfor kjeveortopedi og pasientbehandling. Oksana startet i Tannbuen i 2013.

DAJANA DRASKOVIC

Klinikk og Invisalign koordinator

+-

Dajana er ansvarlig for alle nye pasienter ved Tannbuen. Hun er samtidig vår invisalign korrdinator og har ansvar for alt som vedrører Invisalign behandlingen. Dette gjelder Itero-scan og dokumentasjon, oppfølging av pasienter, timeavtaler, utlevering av skinner og informasjon. Dajana startet i Tannbuen i 2018.

SANNA HAKKARAINEN

Tannpleier

+-

Sanna har sin tannpleierutdannelse fra Åbo Yrkeshøyskole i Finland og har også bodd og jobbet på Åland. Hun er spesialisert og har Master i forebyggende tannhelse og autorisasjon som faglærer for tannpleiere og tannhelsesekretærer. Hun startet i tannbransjen i 2005 og har jobbet både i privat og offentlig praksis.Sanna startet hos Tannbuen i 2017 ansvarlig for å utføre behandling i samarbeid med Margaretha og Eszter.

CHRISTOPHER JACOBSEN

Tekniker

+-

Christopher har vært med i teamet siden 2005. Han har sin erfaring fra kjeveortopedisk tannteknisk laboratorium i Pforzheim, Tyskland, der han har deltatt på flere kurs i utvikling av løs apparatur for barn og voksne.

MARICA GRUBOR

Sekretær

+-

Marica er Tannbuens sekretær. Hun tar i mot deg i resepsjonen, hun besvarer telefon og eposter og gir deg den nødvendige informasjonen du trenger. Marica begynte å jobbe på Tannbuen i 2019, uten erfaring innenfor denne bransjen. Hun er en tøff dame som tok sjansen på noe nytt! Det er en innstilling vi liker her på klinikken, for her er det en hektisk hverdag og Marica står bokstavelig talt i fronten med et smil!

Kjeveortopedisk laboratorium

Tannteknikker

Tannbuen har eget kjeveortopedisk laboratorium på klinikken. Det gir oss en helt unik mulighet til å være med i prosessen rundt utviklingen og produksjonen av løs tannregulering/ gom.