Telefon 22 46 00 52. E-post: kontakt@tannbuen.no
Tannregulering for barn og voksne.
Usynlig tannregulering.

Teamet hos Tannbuen

MARGARETHA C. ROLSDORPH

dr.med.dent.

Tannlege MNTF
spesialist i kjeveortopedi
Sakkyndig NPE

Les mer …

Margaretha har sin tannlegeutdannelse fra Universitetet i Freiburg, Tyskland. Hun tok sin doktorgrad i kjeveortopedi og spesialiserte seg til kjeveortoped i Berlin i 1995. Hun har erfaring fra flere store klinikker i Bremen, Kiel, Duisburg og Oslo, og jobber med kjeveortopediske klagesaker som sakkyndig for NPE (Norsk pasient skadeerstatning).

ESZTER CZIPO

dr.dent.

Tannlege MNTF

Les mer …

Eszter har sin tannlegeutdannelse fra Semmelweis Universitet i Budapest/Ungarn. Etter 2 års allmennpraksis i offentlig og privat virksomhet tok hun spesialisteksamen i allmenn odontologi. Eszter har også deltatt i et forskningsprosjekt med tema: «Barn i behandling med tannlegeangst». Hun tok 2 år av sin kjeveortopediske spesialistutdannelse i Budapest før hun flyttet til Oslo i 1999. Eszter har vært med i teamet siden 2003.

THURSHIKA ARASARATNAM

Tannpleier

Les mer …

Thurshika har sin utdanning fra det Odontologiske fakultet i Bergen i 2012 og har skrevet bachelor om tannlegeangst og sprøyteangst. Hun har 3 års erfaring med kjeveortopedi fra tidligere og begynte hos Tannbuen i 2016. Thurshika utfører pasientbehandling på utsiden og innsiden av tennene i samarbeid med Ezster og Margaretha.

THERESE HELEN PEREZ

Tannpleier

Les mer …

Therese har sin utdannelse fra det Odontologiske fakultet i Oslo. Hun har 7 års erfaring innen flere fagområder, både fra offentlig og privat virksomhet. Therese startet hos Tannbuen i 2015 og er ansvarlig for å utføre behandling i samarbeid med Margaretha og Eszter. Therese passer også på at du opprettholder god munnhygiene her hos oss.

SANNA HAKKARAINEN

Tannpleier

Les mer …

Sanna har sin tannpleierutdannelse fra Åbo Yrkeshøyskole i Finland og har også bodd og jobbet på Åland. Hun er spesialisert og har Master i forebyggende tannhelse og autorisasjon som faglærer for tannpleiere og tannhelsesekretærer. Hun startet i tannbransjen i 2005 og har jobbet både i privat og offentlig praksis.Sanna startet hos Tannbuen i 2017 ansvarlig for å utføre behandling i samarbeid med Margaretha og Eszter.

OKSANA BUKHNEY

Kjeveortopedisk assistent

Les mer …

Oksana jobber hos oss som kjeveortopedisk assistent og hun assisterer kjeveortopeden med dagens gjøremål, hun har ansvar for backoffice og oppgaver innenfor administrasjon. Hun har god kunnskap innenfor kjeveortopedi og pasientbehandling, i tillegg er hun utdannet innen marketing og management. Oksana startet i Tannbuen i 2013.

BENTE JACOBSEN

Klinikkleder

Les mer …

Bente og Margaretha har jobbet sammen siden 2000. Bente har vært i bransjen siden 1996 og har også erfaring fra andre spesialist klinikker. Bente har ansvar for administrasjon, koordinering av team Tannbuen og all interdisiplinær kommunikasjon med andre spesialistenheter.

CHRISTOPHER JACOBSEN

Tekniker

Les mer …

Christopher har vært med i teamet siden 2005. Han har sin erfaring fra kjeveortopedisk tannteknisk laboratorium i Pforzheim, Tyskland, der han har deltatt på flere kurs i utvikling av løs apparatur for barn og voksne.

Julenisse

Tannlege Klaus

Les mer …

Utdannet av Julenisse senior på Nordpolen. På jobb fram til 24 desember.

Kjeveortopedisk laboratorium

Tannteknikker
Tannbuen har eget kjeveortopedisk laboratorium på klinikken. Det gir oss en helt unik mulighet til å være med i prosessen rundt utviklingen og produksjonen av løs tannregulering/ gom.

Tilbake til toppen