Hopp til sideinnhold

Priser fra 1ste August 2023

Prisene som er oppgitt er egenandelen som må betales av pasienten. Helfos refusjonsandel er trukket fra. For at Helfo skal dekke deler av behandlingen, må det foreligge en henvisning fra tannlege og den må medbringes til konsultasjonstimen. Henvisningen kan ikke være eldre enn 24 måneder.

Konsultasjonstime

Konsultasjon, scan (3d modeller av over- og underkjeven) og fotos.  Røntgen er ikke inkludert i prisen som er listet opp, og betales i en egen faktura (etter gjeldende takster for barn hvis henvisning foreligger fra den offentlige tannhelsetjenesten).  Kjeveortopeden vurderer behandling og gruppeinndeling i den forberedende konsultasjonen, og vil informere direkte om forventet behandlingstid og kostnader. Etter konsultasjon og før behandlings start utføres skriftlig diagnose, samt behandlingsanalyse og behandlingsplan. Det sendes skriftlig epikrise til henvisende tannlege for alle pasienter etter konsultasjon.

Konsultasjon, scan, fotos (røntgen er ikke inkludert. Har du tatt røntgen et annet sted, ta ta de med til konsultasjon) for Pris
Barn og ungdom med Helfo refusjon (henvisning) 1800,-  
Barn (ungdom) uten Helfo refusjon 2450,-
Voksne (ingen refusjon) 2450,-

Behandlingen med alignere (usynlig tannregulering) eller Beneslider/ Hyrax hos spesialist i kjeveortopedi

Inkluderer kontroll hver 8-12. uke avhengig av behandlingsplan. Kostnadene her vil fordeles gjennom behandlingsperioden og inn i stabiliseringsfasen. Kostnaden inkluderer ikke røntgen eller stabilisering før eller etter avsluttet behandling, dette faktureres ekstra.

    Helfo refusjon
40%/ 75%:
egenandel i Nkr
Vanskelighets grad (ingen refusjon)
Nkr
Barn    24- 37400,- 34 – 54 000,-
Ungdom   24- 37400,- 34- 54 000,-
Voksne   Lett               34000,-
Vanskelig     57400,-
Komplisert   77400,-

Les mer om usynlig tannregulering her.