Hopp til sideinnhold

Alle barn har krav på dekket kjeveortopedisk konsultasjon hos Helfo, selv uten henvisning fra tannlege. Dersom konsultasjonen avdekker behov for tannregulering, sørger Tannbuen for å innhente henvisning fra tannlegen som da kaller inn til tannlegetime.

Helfo dekker behandling med tannregulering i sin helhet eller delvis, alt ettersom hvilket problem du har. På den måten trenger du ikke å bekymre deg for de ekstreme kostnadene som ofte kan medfølge behandlinger med tannregulering.

Invisalign og usynlig tannregulering – barnas favoritt

Erfaringsmessig foretrekker barn Invisalign. Behandlingen er raskere og foregår ved hjelp av en gjennomsiktig og så godt som usynlig skinne. Samtidig er det sjelden behov for tanntrekking i forkant av tannreguleringen. Som oftest er behandlingstiden 6-10 måneder for barn og 8-18 måneder for ungdom som er ferdig med tannfelling. Sammenlignet med tradisjonell tannregulering som krever 2-3 år er dette store fremskritt, og forklarende årsak til hvorfor både barn og voksne foretrekker Invisalign.

Invisalign-spesialist

Tannbuen betraktes som spesialister innen kjeveortopedi og er Invisalign Black Diamond Provider. Vi holder oss godt oppdaterte innen våre fagfelt noe som gjenspeiler seg i moderne behandlinger og evnen til å utvikle oss kontinuerlig.

I dag består Tannbuen av tre klinikker med lokasjon i Oslo sentrum, Fornebu og Røa. Klinikkene er spesialister på Invisalign og er Diamond providere.

Dersom du er usikker på hvordan du går frem for å få dekket tannregulering hos NAV / Helfo kan du trygt benytte deg av vår erfaring. Hos oss gir vi deg grundig informasjon om behandlingen med Invisalign og hvordan du får henvisningen fra tannlege til godkjennelse hos Helfo.

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på tannregulering.