Hopp til sideinnhold
Gjennomsiktig skinne for usynlig tannregulering

Tannregulering med Invisalign – Før og etter

Invisalign er det naturlige valget for deg som ønsker en mer komfortabel tannregulering, og som krever kortere behandlingstid sammenlignet med tradisjonell regulering. På verdensbasis estimeres det opp mot 9 millioner pasienter og behandlinger.

Ved hjelp av en tynn, gjennomsiktig og skreddersydd gom/skinne som ligger tett på og beveger tennene mer effektivt og presist enn den klassiske tannreguleringen. For deg som pasient betyr dette 8-18 måneder med behandling. Noe som er langt raskere enn tradisjonell tannregulering som ofte krever 2-3 år med behandling. Med Invisalign kan du beregne 8-18 måneder behandlingstid.

Før og etter med Invisalign

Tannbuen er en klinikk med høy kompetanse og engasjerte innen teknologien innen vårt fagfelt. Dette har gitt oss en ledende posisjon innenfor kjeveortopedisk behandling av barn og voksne i Skandinavia. Vi er  spesialister som jobber som et samlet team på Tannbuens klinikker, og deler vår erfaring med hverandre for å trygge pasienten og oppnå det optimale behandlings resultatet.

For å gjøre oss mer tilgjengelig for våre pasienter består Tannbuen av tre klinikker med lokasjon i Oslo sentrum, Fornebu og Røa. Klinikkene er spesialister på Invisalign og er Diamond providere.

Våre behandlinger er tilgjengelige for barn og ungdom med og uten henvisning fra DOT (Helfo refusjon), voksne og voksne som har behov for kombinert behandling med kirurgi.

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på tannregulering.