Hopp til sideinnhold

Akutt tannkjøttbetennelse – krever rask behandling

Akutt tannkjøttbetennelse – krever rask behandling

Som oftest oppstår tannkjøttbetennelse (periodontitt) ved infeksjon av bakterier i spalten mellom tannen og tannkjøttet. Bakteriene vokser ned mot rotspissen og gradvis løsner tannens feste til kjeven. Det er viktig å oppsøke spesialist før tannen løsner og faller ut.

Begynnelsen på tannkjøttbetennelse kjennetegnes med rødt og hovent tannkjøtt, og som gjerne blør ved bruk av tanntråd og når man pusser tennene. Opplever du disse symptomene anbefales det å oppsøke tannlege eller kjeveortoped.

Klinikk med høy kompetanse

Tannbuen er spesialister på kjeveortopedi, og har lang erfaring med krevende inngrep i forbindelse med tannkjøttbetennelse. Ettersom utviklingen har vært fenomenal i vår bransje, er det muligheter for å gjenvinne tapt tannfeste. Våre behandlinger påvirkes av våre pasienters helsetilstand, plassering i tannsettet og skadens varighet. Dersom tannoverflatene rengjøres grundig og regelmessig, vil prognosen etter periodontittbehandling være god.

Ekspertisen vi har opparbeidet oss er grunnlaget for forståelsen av hvordan tenner som blir utsatt for kontrollerte krefter, beveger seg hos pasienten. Vi er  spesialister som jobber som et samlet team på Tannbuens klinikker.

Vi ønsker å være tilgjengelig i nærheten av våre pasienter og består i dag av tre klinikker i Oslo sentrum, Fornebu og Røa.

Dersom du ønsker en spesialist i forbindelse med tannkjøttbetennelse kan du trygt ta kontakt med oss. Her vil du bli møtt av eksperter som garantert har gode råd.

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på tannregulering.

//

Til arkivet