Hopp til sideinnhold

Behandling for deg som blør fra tannkjøttet hver dag

Er tannkjøttet hovent og sårt?

Blør du fra tannkjøttet hver gang du benytter tanntråd eller tannbørste?

Da kan det være smart å oppsøke spesialist for å få avdekket hva blødningen i tannkjøttet skyldes. Symptomene overfor beskriver hverdagen med tannkjøttbetennelse.

Dersom blødningen har oppstått nå nylig kan du forsøke å bli kvitt ubehaget ved hjelp av hyppigere bruk av tannhygieneprodukter. Om smertene fortsetter er du nødt til å ta kontakt med en spesialist raskt. Tannkjøttbetennelse kan medføre til tapt tannfeste. Ikke vent til tennene faller ut av seg selv!

Profesjonell klinikk med høy kompetanse på blødning i tannkjøttet

Som kjeveortopediske spesialister er det snart ikke igjen komplikasjoner i munnen vi ikke har erfaring med. For oss har vi alltid oppsøkt kompliserte tilfeller som krever høyere kompetanse enn tradisjonelle tannhelsetjenester. I dag er vi anerkjent for vårt kontinuerlige fokus på innovative løsninger og effektive behandlinger for våre pasienter.

I dag består Tannbuen av tre klinikker i Oslo. Du finner oss rett bak Slottet, Fornebu og på Røa. Besøk nærmeste klinikk i dag for å komme i kontakt med en spesialist som har kjennskap til blødning i tannkjøttet.

Hos oss kan du henvende deg helt uforpliktende. Det viktigste er å kartlegge hvorfor du blør fra tannkjøttet.

Til arkivet