Hopp til sideinnhold

Invisalign – Usynlig tannregulering!

Invisalign er det beste alternativet for deg som ønsker en usynlig tannregulering som raskt gir synlige resultater. Kombinasjon av erfaring, kunnskap og teknologiens fremskritt gir oss en helt unik mulighet til å planlegge, beregne og utføre behandling av alle typer bittfeil og rette tennene med Invisalign.

På verdensbasis har i dag 9 millioner mennesker blitt behandlet med Invisalign. Til sammenlikning får i Norge ca 20.000 mennesker den klassiske tannreguleringen hvert år.

Invisalign behandling er en trygg og effektiv behandlingsform, alle våre pasienter elsker Invisalign, og vi også! – Nederst på siden vil du finne ett sett med før og etter bilder.

Slik fungerer Invisalign

Invisalign, en usynlige tannregulering, er en tynn, gjennomsiktig og skreddersydd gom/ skinne som ligger tett på og beveger tennene mer effektivt og presist enn den klassiske tannreguleringen.

Fordelene med Invisalign

 • Alle tannstillinger kan behandles, for alle aldersgrupper
 • Den er nesten usynlig
 • Du kan pusse tenner slik du alltid gjør
 • Du kan spise det du vil
 • Mye mer komfortabel enn tannregulering
 • Færre og kortere avtaler hos oss gir lavere kostnader
 • Raskere behandling

Behandlingstid

Behandlingen er raskere og behandlingsmulighetene større. Sjelden er det behov for trekking av tenner.
Behandling hos barn (melketenner og permanente tenner) tar mellom 6-10 mnd og hos ungdom (ferdig med tannfelling) alt fra 8 til 18 mnd.
Sammenlignet med tannregulering som tar 2-3 år er Invisalign en helt ny verden for pasientene.

Dette er revolusjonerende innenfor kjeveortopedien – til fordel for deg.

Kostnader

For barn vil prisene ligge tett opp til kostnadene for en vanlig gom behandling. Invisalign behandling hos ungdom og voksne er billigere enn tannregulering. Dette har sammenheng med at behandling med tannregulering tar lenger tid, samt at avtalene på klinikken er kortere og sjeldnere med Invisalign.

Her finner du pris på Invisalign behandlinger.

 

Bestill time

Black Diamond Invisalign Provider

Tannbuen er stolt over å ha kommet inn den eksklusive kretsen av kjeveortopeder globalt, med høyest ekspertise til å være en Black Diamond Invisalign Provider. Dette betyr at vi behandler flere pasienter med Invisalign enn 99% av alle kjeveortopeder og tannleger i Norge, Norden og Europa. Alle bittfeil lar seg behandle, og Tannbuen besitter kompetansen til å utføre den!

FAQ Invisalign

Hvor mye koster Invisalign?

Invisalign er en form for usynlig tannregulering hvor du har gjennomsiktige skinner som beveger tennene i riktig retning.

Du finner priser på behandling med Invisalign HER 

Er Invisalign bra?

Invisalign gir like bra resultat som vanlig tannregulering. Men mindre tidkrevende, usynlig og du kan spise det du ønsker under behandlingen. Dersom du ønsker en usynlig tannregulering er Invisalign det rette valget for deg.

Hvordan fungerer Invisalign?

Invisalign er gjennomsiktig tannregulering, som er laget med moderne 3D utskriftsteknologi. Invisalign tannregulering kan være et godt alternativ til tradisjonell tannregulering dersom du ikke ønsker å ha fast regulering på tennene.

Hvor lang tid tar Invisalign?

Behandlingen med Invisalign hos ungdom/voksne (ferdig med tannfelling) tar alt fra 8 til 18 mnd, avhengig av utgangspunktet. Under behandlingsperioden bytter man skinner etter behov. 

Hva er forskjellen mellom vanlig regulering og Invisalign?

 1. Invisalign er gjennomsiktig og lite synlig.

 2. Skinnene er avtakbare og man kan ta den av når man spiser. 

 3. Det er lettere å rengjøre tennene. 

 4. Man trenger ikke komme inn klinikken for å stramme reguleringen, skinnene skifte man selv hjemme. 

 5. Invisalign er like bra som vanlig fast apparatur/tannregulering. 

Invisalign før og etter

Nedenfor ser dere to bilder, før og etter Invisalign.

Før Invisalign
Før behandling med Invisalign
Etter Invisalign
Etter behandling med Invisalign

Andre behandlingsformer: