Hopp til sideinnhold

Dekkes tannkjøttsykdom av Helfo?

Folketrygden – også kalt Helfo sørger heldigvis for refusjon ved operative inngrep, og til rens ved tannkjøttsykdom. Du kan også få dekket utgifter ved rehabilitering av tannsett som skyldes tannkjøttsykdom. Dersom tenner går tapt på grunn av tannkjøttsykdom, kan tannerstatning dekkes delvis.

Tannbuen er kjeveortopedisk klinikk med spesialområdet innenfor kompliserte inngrep ved tannkjøttsykdommer. Etter mange år som tannleger og kjeveortopeder er det omtrent ingen sykdommer som er ukjente for oss. Hos oss kan du forvente profesjonelle behandlinger og gode resultater med varighet.

Ukjent med Helfo? Vi hjelper deg

Vi er behjelpelige med å håndtere prosessen hos Helfo, og sørger for å gi deg gode råd i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen. Vi benytter oss kun av moderne utstyr og de beste teknikkene for deg som er plaget med tannkjøttsykdom.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke nærmeste klinikk i Oslo. Vi holder til i sentrum, rett bak Slottet, Fornebu og på Røa. Her vil du bli møtt av fagkyndige spesialister.

Du kan også kontakte oss på telefon eller e-post.

Det er ingen grunn til utsette besøket ytterligere!

Til arkivet