Hopp til sideinnhold

Effektiv behandling av tannkjøttsykdommer

Dersom bakterier og plakk får grobunn, dannes det ofte et belegg med bakterier som over tid skaper betennelse og tannkjøttsykdommer. Om du opplever hovent tannkjøtt eller at du begynner å blø ved bruk av tanntråd og tannbørste, kan det tyde på at det har oppstått en betennelse i tannkjøttet.

Gjennom flere tiår har Tannbuen fulgt utviklingen av både tannkjøttsykdommer og behandlingsmulighetene for våre pasienter. I dag betraktes vi som spesialister på en hver tannkjøttsykdom og stiller høye krav til oss selv i vårt daglige arbeid.

Ta grep raskest mulig ved ubehag i tannkjøttet

Det er kanskje en klisjé at den største feilen man kan gjøre er å vente for lenge. Men den er intet unntak dersom du har fått betennelse eller annen tannkjøttsykdom som ikke går bort. Utsatte besøk hos spesialist kan resultere i tapt tannfeste og mange ekstreme inngrep. Ikke vent til det er for sent!

For å gjøre det enklest mulig for deg som er plaget med tannkjøttsykdom er vi tilgjengelige via våre tre klinikker i Oslo – rett bak Slottet, Fornebu og på Røa. Du kan besøke nærmeste klinikk helt uforpliktende.

Du kan også benytte deg av telefon 22 46 00 52 eller e-post: kontakt@tannbuen.no for å komme i kontakt med en spesialist raskest mulig.

Til arkivet