Hopp til sideinnhold

Gravid og plaget med tannkjøttbetennelse?

En graviditet fører til store hormonelle endringer i kroppen, og påvirker ofte tennene. Det er mange gravide som opplever blødning i tannkjøttet ved tannpuss og som er plaget med tannkjøttbetennelse. Økt fokus på tannhygiene når man er gravid er derfor svært viktig.

Dersom betennelsen allerede har inntruffet er det viktig å besøke tannlege eller spesialist for å kartlegge omfanget av tannkjøttbetennelsen. Konsekvensene kan være enorme i form av tapt tannfeste. Vi sørger for å dele vår fagkunnskap og erfaring i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen. Hos oss skal du føle deg ivaretatt og trygg.

Imøtekommende spesialister fordelt på tre klinikker

Tannbuen er en kjeveortopedisk spesialistklinikk med lang erfaring med behandling av tannkjøttbetennelse for deg som er gravid. Hos oss vil du bli møtt av imøtekommende spesialister som garantert har en løsning for ditt problem. For å gjøre det enklest mulig for deg å finne oss kan du besøke nærmeste klinikk i Oslo sentrum, Fornebu eller på Røa.

Er du gravid og ønsker mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å bli kvitt tannkjøttbetennelse? Du er velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post!

Til arkivet