Hopp til sideinnhold

Har du vondt i tannkjøttet?

Tannstein og bakteriebelegg kan over tid i kombinasjon med dårlig munnhygiene og kosthold medføre til betennelse i tannkjøttet. Dersom du opplever former for ubehag i tannkjøttet eller blødninger når du pusser tennene, er dette en indiksjon på at du bør ta grep.

Ved økt munnhygiene og spesielt på eventuelt området som gjør vondt, kan du over tid bli kvitt smertene. Dersom du ikke tar grep kan det i verste fall medføre til tapt tannfeste og tannen faller ut.

Vi har mange pasienter som har vondt bakerst eller nederst i tannkjøttet. Dette indikerer at det kan være en ny tann på vei eller at tannkjøttet ikke har lagt seg inntil tannen.

Hos Tannbuen kan du kartlegge eventuelle komplikasjoner dersom du har vondt i tannkjøttet. Vi benytter oss av moderne utstyr i tillegg til å ha lang erfaring og gjennomført en rekke kompliserte kjeveortopediske behandlinger. For deg betyr dette at vi har erfaring med din problemstilling, og vet nøyaktig hvordan vi skal bekjempe smertene i tannkjøttet.

Har du vondt i tannkjøttet anbefaler vi deg å ta kontakt med oss i Tannbuen. Vi er tilgjengelig på telefon og e-post. Vi sørger for at du kan henvende deg til nærmeste klinikk i Oslo (Sentrum, Fornebu og Røa).

Få hjelp allerede i dag!

Til arkivet