Hopp til sideinnhold

Hva koster tenner?

Tilfredsstillelsen til pasientene mine kommer først, og hva koster tenner? Ofte kan en konsultasjon rundt dine tenner være nok og gi deg smilet tilbake!

Jeg ser at hvert menneske er naturlig vakkert. Livet setter imidlertid sine spor: Enten det er alder som er merkbar i form av rynker, tenner som flytter på seg og ser «slitne» ut, smil der tenner nesten ikke vises – med økende alder er det stadig mer vanlig at folk distanserer seg fra sitt personlige estetiske ideal.

Som kjeveortoped respekterer jeg de individuelle ønskene til pasientene mine når det gjelder å nærme seg deres personlige ideal igjen. Av erfaring vet jeg: Med funksjonelle og estetiske korreksjoner av tenner oppstår en ny holdning til livet. Ofte er selv små endringer nok til at du føler deg mer komfortabel og smilet blir bredere! Aligner behandling eller tannregulering er vårt verktøy, og masse kunnskap og erfaring.

Når det gjelder  våre medisinske prosedyrer, er det imidlertid et par ting som er viktig for meg. Jeg ser på mennesket som en enhet av sinn og kropp – derfor gir jeg også omfattende råd i forkant av en kjeveortopedisk behandling. Ansiktsmuskulatur som gir uttrykk av våre  følelser …livet…setter sine spor opp gjennom årene i vårt ansikt og bitt. 

Viktig for meg er et tillitsfullt lege-pasient-forhold, spesielt siden dette er en medisinsk behandling der tid og tålmodighet kreves av deg. 

Derfor legger jeg stor vekt på å utvikle riktig behandlingsplan for et friskere utseende og et optimalt bitt sammen med deg i en personlig samtale.

Dette krever min kompetanse, tid og min kunnskap som er samlet hos meg ved å behandle 8000 mennesker i min yrkeskarriere. Det er dette mine pasienter betaler for i en konsultasjon, så hva koster tenner? Det koster deg din selvfølelse, din stolthet og vår respekt for at du kommer.

Ta vare på deg selv!

Til arkivet