Hopp til sideinnhold

Hvordan få rette tenner?

Dette spørsmålet blir stilt hver eneste dag, både hos unge og voksne pasienter. For oss som kjeveortopeder er dette helt naturlig da tennene er en vesentlig del av personligheten vår. Får man en like glad hverdag av å konsekvent begrense smilet?

Vi i Tannbuen er sterkt tvilende, og har siden vår oppstart alltid vært på søken etter nye teknikker og hjelpemidler som medfører til gode behandlinger og perfekte resultater. Vi har de seneste årene benyttet oss av Invisalign for våre pasienter som ønsker å få rette tenner.

På verdensbasis har i dag 9 millioner mennesker blitt behandlet med Invisalign. Metoden er derfor godt utprøvd og det er ingen tilfeldigheter at Invisalign er det foretrukne alternativet verden rundt.

Usynlig tannregulering mest effektivt

Invisalign kjennetegnes ved at vi benytter oss av en tynn, gjennomsiktig og skreddersydd tannskinne (gom) som ligger tett på og beveger tennene mer effektivt og presist enn den klassiske tannreguleringen. For deg betyr dette en langt mer komfortabel hverdag, i tillegg til kortere behandlingstid.

Les mer om Invisalign og fordelene du kan forvente her

Tannbuen er en anerkjent Invisalign Black Diamond Provider og kan garantere kvalitet i alle ledd for deg som pasient. Vi gjennomfører grundige undersøkelser i forkant i kombinasjon med trygge behandlinger av kompetent team.

Vi består i dag av tre klinikker i Oslo – rett bak Slottet, Fornebu og på Røa. Besøk nærmeste klinikk dersom du ønsker å komme i kontakt med en profesjonell kjeveortoped.

Vi er også tilgjengelige på telefon 22 46 00 52 eller via vårt kontaktskjema!

Til arkivet