Hopp til sideinnhold

Komfortabel behandling for skjeve tenner hos barn

Skjeve tenner hos barn forekommer i mange tilfeller. Tidligere var det et mareritt å rette opp skjeve tenner – for den eneste muligheten var tannregulering. Det er ingen som forbinder regulering med komfort, men det var før vi ble bedre kjent med Invisalign.

Invisalign har i løpet av forholdsvis kort tid klart å etablere seg som et soleklart alternativ til den tradisjonelle reguleringen. Internasjonalt har i dag 9 millioner mennesker blitt behandlet med Invisalign.

Hva gjør Invisalign så unikt?

Invisalign sin popularitet skyldes utvilsomt at den er usynlig. Ved å benytte en gjennomsiktig og skreddersydd tannskinne (gom) som ligger tett på tennene, sørger du for at tennene beveger seg mer effektivt og presist sammenlignet med den klassiske tannreguleringen.

Hva mer kan du forvente med Invisalign?

Med alle fordelene er det ikke tilfeldig at Invisalign er blitt en favoritt hos både barn og voksne.

Profesjonell klinikk og Black Diamond Provider

Tannbuen er tatt opp i den eksklusive gruppen av Black Diamond Providere. Denne gruppen av kjeveortopeder behandler årlig mellom 280 og 399 pasienter med Invisalign. Når en kjeveortopedisk klinikk har oppnådd Diamond status, vet pasienten at de kommer inn i et fagmiljø med kompetanse til å behandle skjeve tenner hos barn.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi hjelpe deg med å bli kvitt skjeve tenner hos barn?

Vi er tilgjengelig på telefon og via kontaktskjema, men du kan også besøke nærmeste klinikk. Vi holder til rett bak Slottet, Fornebu og Røa!

Til arkivet