Hopp til sideinnhold

Smerter i forbindelse med tannkjøttbetennelse

Dersom det har oppstått tannkjøttbetennelse vil du raskt merke dette i form av sårt og hovent tannkjøtt. Samtidig vil det oppstå blødninger i tannkjøttet ved bruk av tanntråd eller når du pusser tennene.

I noen tilfeller kan du bli kvitt betennelsen ved å øke hyppigheten og omfanget av tannpuss og hygiene, da over tid. Men dersom du allerede har gått rundt med smerter i tannkjøttet en stund, kan det være smart å oppsøke tannlegen eller spesialist for å kartlegge situasjonen.

Å ignorere smertene er ikke et alternativ da du risikerer å miste tannfeste, og tannen faller ut.
Sørg for å ta grep før det er for sent!

Dersom du synes det er vanskelig å komme i gang ønsker vi i Tannbuen at du helt uforpliktende tar kontakt med oss. På den måten kan vi informere deg om problemet og hvordan du enklest mulig kan bli kvitt smertene. Som oftest er det ikke like skummelt når man vet hvorfor smertene oppstår.

Tannbuen er en kjeveortopedisk klinikk med erfaring på alle kompliserte inngrep. Vi er et fagmiljø som holder oss godt oppdaterte innen våre fagfelt og består i dag av tre klinikker i Oslo – i Sentrum, Fornebu og på Røa. Besøk nærmeste klinikk i dag for å bli kvitt smertene i forbindelse med tannkjøttbetennelse.

Du kan også kontakte oss via telefon og e-post!

Til arkivet