Hopp til sideinnhold

Spesialist på tannkjøttbetennelse hos barn

Dessverre kan bakteriebelegg som liggende over tid medføre til tannkjøttbetennelse, også hos barn. Dersom barnet klager på smerter i munnen, er det verdt å ta det på alvor og oppsøke en spesialist.

Symptomene du kan se etter for å kartlegge smerten hos barnet er blødning i tannkjøttet ved bruk av tanntråd eller tannbørste. Dette er den mest opplagte indikasjonen på en betennelse. Dersom tannkjøttbetennelsen har oppstått nylig kan dette løses ved økt omfang av tannhygiene. Om smertene ikke forsvinner, bør du oppsøke spesialist raskt.

Tannbuen har lang erfaring med kompliserte inngrep av tannkjøttbetennelse og ikke minst skånsomme behandlinger ment for barn. Vi sørger for å gjøre behandlingen minst mulig skremmende og finner en passende behandlingsplan.

Vi har opparbeidet oss lang erfaring på de fleste former for tannkjøttbetennelse hos barn og betraktes som spesialister. Vi består av et team med erfarne tannleger og kjeveortopeder fordelt på tre klinikker i Oslo, rett bak Slottet, Fornebu og på Røa.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss helt uforpliktende dersom det har oppstått betennelse i tannkjøttet hos barnet!

Til arkivet