Hopp til sideinnhold

Tannregulering, korona viruset og behandling

Tannbuen følger nøye med på utviklingen i smitte situasjonen knyttet til korona viruset. Anbefalingene som er gjeldene frem  til 20. april 2020, er å medvirke til å begrense smitte mulighetene for våre pasienter, og å ivareta deres helse og sikkerhet.

Samtidig som vi venter på mer informasjon  fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet, legger vi til rette for å langsomt komme i gang i Mai måned. Vi legger om mye av vår behandling til digital kjeveortopedi. Det betyr at konsultasjoner og kontroller vil finne sted ved hjelp av digital media. Vi vil legge til rette at pasienter bruker minst mulig tid på klinikken sammen med behandler. All informasjon vil gis på mail. Fakturaer og timeavtaler vil bli sendt på mail og spørsmål vil bli besvart på mail.

Innenfor den kjeveortopediske behandlingen kan mye utsettes, og skal derfor utsettes. Vi kommer først til å innkalle pasienter med tannregulering. Pasienter med løs apparatur får time etter sommerferien.

Vi kommer til behandle pasienter med et todelt mannskap i turnus.  Slik kan vi hele tiden ha et behandler team på klinikken. Vi kommer til å bruke visir, munnbind og hansker. Det settes opp god tid slik at behandlingen gjennomføres trygt. Venterommet vil bli sperret, og alle oppfordres til å vente utenfor klinikken.

Pasienter vil bli kontaktet for time på mail. Du vil motta informasjon på hva som forventes av deg som pasient når du møter opp. Vi har ikke kapasitet å oppfylle ønsker om timeavtaler, derfor oppfordrer vi deg til å ikke ringe oss for å flytte timen.

Føler du deg utrygg i å møte opp på klinikken, må du kontakte oss.

Skulle du føle deg syk, ha hoste eller andre symptomer MÅ du derimot avbestille timen. Har du vært i kontakt med noen som har vært syk MÅ du også avbestille timen din. Les gjennom vår Covid-19 spørreskjema før du kommer, du finner den på vår forside.

Hold dere friske, vi sees snart!

PS. Og nå er det din tur, hvis du liker blogg innleggene mine så legg igjen en Goggle Review her:

TUSEN TAKK!

Til arkivet