Hopp til sideinnhold
Usynlig Invisalign skinne

Usynlige tannskinner

Har du behov for tannskinner?
Men engstelig for regulering?
Fortvil ikke!

Ved behandlinger med Invisalign benyttes det en tynn, gjennomsiktig og skreddersydd tannskinne (gom) som ligger tett på og beveger tennene mer effektivt og presist enn den klassiske tannreguleringen. For deg betyr dette en langt mer komfortabel hverdag, i tillegg til kortere behandlingstid.

Med usynlige tannskinner kan du forvente en behandlingstid på 8-18 måneder. Sammenlignet med tradisjonelle tannskinner som krever 2-3 år med behandling, vil Invisalign oppleves som en fryd i forhold. På grunn av fleksibiliteten til Invisalign er det sjelden behov for å trekke tenner for optimal behandling.

Profesjonell klinikk med lang erfaring

Hos Tannbuen blir du møtt av en kombinasjon av erfaring, kunnskap og nyeste teknologi. Dette sørger for at vi har en helt unik mulighet til å planlegge, beregne og utføre behandling av alle typer bittfeil og rette opp tannstillinger. Våre klinikker behandler mellom 280-399 pasienter i året og betraktes som Diamond Providere. For deg som pasient betyr dette kvalitet i alle ledd.

Tannbuen består av tre klinikker med lokasjon i Oslo sentrum, Fornebu og Røa. Klinikkene er spesialister på Invisalign og usynlige tannskinner.

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på tannregulering.