Hopp til sideinnhold

Invisalign

 • Alle tannstillinger kan behandles
 • Mer komfortabel enn vanlig tannregulering
 • Færre og kortere avtaler hos oss, gir lavere kostnader
 • Ingenting løsner eller stikker
 • Nesten usynlig
 • Raskere behandling
 • Puss tennene slik du alltid gjør
 • Spis alt du vil

Behandling med Invisalign før og etter

Før: feilstilling av tenner og bitt før behandling med Invisalign
Etter: 8 mnd. med Invisalign, en markant forbedring i tannstillingen og bitt er synlig

På verdensbasis har i dag 9 millioner mennesker blitt behandlet med Invisalign. Til sammenlikning får i Norge ca 20.000 mennesker den klassiske tannreguleringen hvert år.

invisalign Logo

Slik fungerer Invisalign

Som en usynlig tannregulering, bruker vi en tynn, gjennomsiktig og skreddersydd gom/skinne som ligger tett på og beveger tennene mer effektivt og presist enn den klassiske tannreguleringen.

Behandlingstid

Behandlingen er raskere og mulighetene større. Sjelden er det behov for trekking av tenner.

Behandling hos barn (melketenner og permanente tenner) tar mellom 6-10 mnd og hos ungdom (ferdig med tannfelling) alt fra 8 til 18 mnd.

Sammenlignet med tannregulering som tar 2-3 år er Invisalign en helt ny verden for pasientene.

Dette er revolusjonerende innenfor kjeveortopedien – til fordel for deg.

Hva koster Invisalign?

For barn vil prisene ligge tett opp til kostnadene for en vanlig gom behandling. Invisalign- behandling hos ungdom og voksne er billigere enn tannregulering. Dette har sammenheng med at behandling med tannregulering tar lenger tid, samt at avtalene på klinikken er kortere og sjeldnere når man behandler med skinne.

Her finner du pris på Invisalign behandlinger.

Invisalign er det beste alternativet for deg som ønsker en usynlig tannregulering som raskt gir synlige resultater. Kombinasjon av erfaring, kunnskap og teknologiens fremskritt gir oss en helt unik mulighet til å planlegge, beregne og utføre behandling av alle typer bittfeil og rette opp tannstillinger.

5/5

Anbefaler Tannbuen på det sterkeste! Hyggelig og utrolig flinke folk som jobber her.

5/5

Svært fornøyd med resultatet av behandlingen. Anbefaler Tannbuen for både voksne og barn!

5/5

Tannbuen har vært fantastisk fra start til slutt. Jeg har følt meg super trygg gjennom hele prosessen, fra første konsultasjon, gjennom kirurgi og nå siste fase. Jeg trengte ikke regulering for kosmetiske grunner. Det var vanskelig for meg å spise, men jeg trodde at det var bare sånn det var! Jeg visste ikke at det kunne fikses før jeg snakket med Tannbuen. De har rett og slett «transformed» tennene mine, og nå kan jeg tygge på begge sider av munnen og har endelig et ordentlig bitt! Jeg er veldig glad for at jeg gjorde dette. Ester trenger en spesiell «shout out». Hun er et fantastisk menneske, og har vært der for meg på hvert steg av reisen. Tusen takk Ester <3

5/5

Jeg anbefaler Tannbuen på det sterkeste! 🙌 Jeg kan gi så mange tommelen opp👍 på denne klinikken. Dr.Margaretha selv er veldig fantastisk person! Hun er veldig profesjonell og kompetent. Hun sørger for at pasientene får full potensial og effektivitet av behandlingen. Jeg takker for at begge døtrene mine er under din omsorg. Alle ansatte er veldig omsorgsfulle og vet virkelig jobben sin. Bra gjort for dere alle i Tannbuen👍👏 - Julie Ann Millones Cacho

5/5

Fant endelig en tannlege og spesialist i norge som tar pasientene på alvor. Jeg møter empati og ekte interesse for å hjelpe meg med å få den beste behandlingen for saken min. Takk og fortsett det gode arbeidet. - Alexandra

Black Diamond Invisalign Provider

Tannbuen er stolt over å ha kommet inn den eksklusive kretsen av kjeveortopeder globalt, med høyest ekspertise til å være en Black Diamond Invisalign Provider. 

Dette betyr at vi behandler flere pasienter med Invisalign enn 99% av alle kjeveortopeder og tannleger i Norge, Norden og Europa. Alle bittfeil lar seg behandle, og Tannbuen besitter kompetansen til å utføre den!

invisalign black diamond

Denne tannbehandlingen er en trygg og effektiv behandlingsform, alle våre pasienter elsker Invisalign, også vi!

Ofte stilte spørsmål om Invisalign

 • Hvor mye koster Invisalign?

  Invisalign er en form for usynlig tannregulering hvor du har gjennomsiktige skinner som beveger tennene i riktig retning.

  Du finner priser på behandling med Invisalign HER 

 • Er Invisalign bra?

  Invisalign gir like bra resultat som vanlig tannregulering. Men mindre tidkrevende, usynlig og du kan spise det du ønsker under behandlingen. Dersom du ønsker en usynlig tannregulering er Invisalign det rette valget for deg.

 • Hvordan fungerer Invisalign?

  Invisalign er gjennomsiktig tannregulering, som er laget med moderne 3D utskriftsteknologi. Invisalign tannregulering kan være et godt alternativ til tradisjonell tannregulering dersom du ikke ønsker å ha fast regulering på tennene.

 • Hvor lang tid tar behandlingen?

  Behandlingen hos ungdom/voksne (ferdig med tannfelling) tar alt fra 8 til 18 mnd, avhengig av utgangspunktet. Under behandlingsperioden bytter man skinner etter behov. 

 • Hva er forskjellen mellom vanlig regulering og Invisalign?

  1. Invisalign er gjennomsiktig og lite synlig.

  2. Skinnene er avtakbare og man kan ta den av når man spiser. 

  3. Det er lettere å rengjøre tennene. 

  4. Man trenger ikke komme inn klinikken for å stramme reguleringen, skinnene skifte man selv hjemme. 

  5. Invisalign er like bra som vanlig fast apparatur/tannregulering.