Hopp til sideinnhold
Gjennomsiktig skinne for usynlig tannregulering

Banebrytende tannregulering for voksne til fornuftig pris

Tannregulering har en fantastisk effekt for mange problemer, men allikevel kjent for spesielt to ting; ubehag og høye kostnader over lang tid. Heldigvis har teknologien sørget for fordeler, også i vår bransje.

Invisalign har i flere år hatt en økende trend over nye pasienter, og trenden viser ingen tegn til at det snur.

For oss i Tannbuen er ikke dette overraskende da fordelene med Invisalign er enorme i forhold til tradisjonell tannregulering. Ved hjelp av en tynn, gjennomsiktig og skreddersydd gom/skinne som ligger tett på og beveger tennene mer effektivt og presist enn den klassiske tannreguleringen. For deg som pasient betyr dette mindre ubehag i hverdagen, færre behandlinger, og kortere behandlingstid.
Behandlingen høres for god ut til å være sann, men over 9 millioner mennesker verden rundt har benyttet Invisalign, og metoden er derfor godt utprøvd.

Som oftest krever tannregulering i form av Invisalign mellom 8-18 måneder behandlingstid for voksne, og selv med alle fordelene har Invisalign- behandlinger en lavere pris sammenlignet med tradisjonell tannregulering.

Våre priser på usynlig tannregulering

Konsultasjonstime

Konsultasjon, scan (gratis), 2 x røntgen og fotos samt behandlingsanalyse og plan. Denne betales samme dag og før behandlingen starter. Kjeveortopeden vurderer behandling og gruppeinndeling i den forberedende konsultasjonen, og vil informere direkte om forventet behandlingstid og kostnader.

Konsultasjon, diagnostikk og behandlingsanalyse for Pris
Barn (ungdom) med Helfo refusjon (henvisning) 1800,-
Barn (ungdom) uten Helfo refusjon 2910,-
Voksne (ingen refusjon) 2910,-

Behandlingen med alignere (usynlig tannregulering) hos spesialist i kjeveortopedi

Inkluderer kontroll hver 8-12. uke avhengig av behandlingsplan. Kostnadene her vil fordeles gjennom behandlingsperioden og inn i stabiliseringsfasen. Kostnaden inkluderer ikke røntgen eller stabilisering etter avsluttet behandling, dette faktureres ekstra.

Konsultasjon, diagnostikk og behandlingsanalyse for Pris
Barn (ungdom) med Helfo refusjon (henvisning) 1800,-
Barn (ungdom) uten Helfo refusjon 2910,-
Voksne (ingen refusjon) 2910,-

Invisalign Black Diamond Provider

Vi ønsker deg velkommen til å besøke nærmeste klinikk for mer informasjon om vår smarte tannregulering for voksne.

Vi består av tre klinikker med lokasjon i Oslo sentrum, Fornebu og Røa.

Hos oss vil du bli møtt av kompetente fagpersoner med lang erfaring på alle kjeveortopediske fagområder. Hos oss skal du kunne stille krav og forventninger til et perfekt resultat.

Bruk kontaktskjemaet eller ringe oss på 22 46 00 52 for mer informasjon om våre priser på tannregulering.